Op maar 400m van de nieuwe Steinbergbahn!

Op maar 400m van de nieuwe Steinbergbahn!

Op maar 400m van de nieuwe Steinbergbahn!

Zomer


Leogang in de zomer

Leogang is ook in de zomer een fantastische plaats om te verblijven. Er zijn maar liefst 40km uitgezette wandelpaden, die ver van de openbare wegen voeren. Ook zijn er speciale leerroutes en wandelingen onder begeleiding.

Bij de VVV in Leogang zijn wandelkaarten gratis te verkrijgen. In de buurt worden activiteiten als riverrafting, canyoning, paragliding, moutainbiken en paardrijden aangeboden. Maar ook tennissen, zwemmen, kegelen of minigolf spelen behoren tot de mogelijkheden. In Kaprun kan op de gletsjer geskied worden.

collage_zomerVlakbij de Asitz-gondelbanen is het bekende Bikepark Leogang, het grootste mountainbikepark van Europa. Behalve downhill-, freeride-, 4cross- en dual-routes, zijn er ook voor de wat minder ervaren bikers wat makkelijker fietsroutes.(meer info: www.bikepark-leogang.com).

Ook de beroemde Tauernradweg is niet ver van Leogang verwijderd. In een straal van 10 km. vindt u 2 golfbanen: de Meisterschaftscourse GC Urlautal en de GC Salzburg Brandlhof.

Zeer aantrekkelijk is de Golf Alpin-Pass. Met deze Pass heeft u toegang op 5 van de 33 golfbanen in Salzburgerland, Tirol en Vorarlberg. Meer informatie vindt u op www.golf-alpin.at .

In Leogang, Saalfelden en Zell am See zijn veel mogelijkheden om te zwemmen. Een reuzenglijbaan, wildwaterkanalen, speeltuin en kinderbad zijn in het Erlebnisbad Leogang of in de Obsmarktbad in Saalfelden. Bij de Ritzensee in Saalfelden kan je heerlijk zwemmen, waterfietsen, van de glijbaan of op het strand zonnebaden. En natuurlijk zijn er volop watersportfaciliteiten in Zell am See.

Met de Salzburgerlandcard, de“all-inclusive card” die u via de VVV ter plaatse kunt kopen, heeft u gratis toegang tot meer dan 190 attracties. Meer informatie vindt u op de website www.leogang-saalfelden.at of op de site van http://www.salzburgerland.com/nl/salzburgerlandcard/190-attracties-all-inclusive/190-gratis-attracties.html.