Op maar 400m van de nieuwe Steinbergbahn!

Op maar 400m van de nieuwe Steinbergbahn!

Op maar 400m van de nieuwe Steinbergbahn!

Voorwaarden


Algemene voorwaarden

Op deze site zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

1. Het maken van een boeking: Door het maken van een boeking komt er een reisovereenkomst tot stand tussen u en ons. De reseveringsbevestiging is het contract tussen u en ons. Dit document is het bewijs van het bestaan en de inhoud van de reisovereenkomst. Wij zijn gerechtigd om, bij niet nakomen van de betalingsverplichting zoals genoemd in artikel 2 en 3, de reisovereenkomst op te zeggen.

2. Aanbetaling: Bij boeking dient een aanbetaling te worden voldaan ter grootte van de helft van de huursom. De aanbetaling dient te worden overgemaakt op de rekenen bij Raiffeisenbank in Leogang t.n.v. P.A.J. Knoflook.

3. Restant huursom: Het restant (de helft) van de huursom dient uiterlijk 8 weken voor aanvang van uw verblijf in ons appartement te worden voldaan. Als u 6 weken voor het verblijf in ons appartement een boeking plaatst dan dient het gehele bedrag van de huursom per direct te worden voldaan. Gelijktijdig dient een borgbedrag van €200,00 te worden voldaan. Dit bedrag ontvangt u uiterlijk 2 weken na vertrek retour als blijkt dat na uw verblijf het appartement in orde is. Schade of extreme vervuiling in de verhuurperiode worden bij de huurder in rekening gebracht.

4. Annulering: Bij annulering tot 8 weken voor vertrek is de aanbetaling verschuldigd, daarna de volledige huursom. U kunt bij verschillende verzekeraars een annuleringsverzekering afsluiten.

5. Aankomst: Aankomst in hoogseizoen op zaterdag na 15.00 uur. In voor- en naseizoen is aankomst op andere dagen mogelijk. Bij aankomst dient u zich te melden bij de huismeester. Ook bij problemen kunt u zich tot hem wenden.

6. Vertrek: Vertrek in hoogseizoen op zaterdag voor 10.00 uur. In voor-en naseizoen is vertrek op andere dagen mogelijk.

7. Huurperiode: In het hoogseizoen wordt het appartement voor minimaal 1 week verhuurd. In overleg kan in het voor- en naseizoen het appartement ook voor andere periode worden gehuurd.

8. Aantal personen: Het appartement is voor maximaal 8 personen geschikt. Het is niet toegestaan om het appartement te bewonen met meer personen dan u bij de reservering heeft opgegeven.

9. Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan in het appartement.

10. Roken: Het is NIET toegestaan om in het appartement te roken. Roken in de tuin is wel toegestaan.

11. Aansprakelijkheid: De huurder is aansprakelijk voor de door hem of door medebewoners veroorzaakte schade aan het appartement of de inventaris, tenzij er sprake is van slijtage bij normaal gebruik. (Vergoeding valt meestal onder dekking door uw reisverzekering)

12. Skischoenen: Het is niet toegestaan het appartement met skischoenen te betreden. De schoenen kunnen nabij de ingang in de daarvoor bestemde skiruimte worden gezet.

13. Huisvuil: Huisvuil dient ter plaatse gescheiden te worden zoals aangegeven wordt in de Mühlraum van het gebouw. In Oostenrijk gelden hier strenge regels voor. Scheiden van papier, plastik, aluminium, glas, groenafval en restafval is verplicht.

14. Avondrust: Tussen 23.00 uur en 07.00 uur gelden stilte tijden in het gebouw. Voor meer huisregels verwijzen wij u naar de huisregels die u ter plaatse kunt lezen.

15. Acceptatie voorwaarden: Bij bevestiging boeking accepteert u onze boekingsvoorwaarden.